اعتماد به نفس شکست ناپذیر به شیوه وینیک با یک تمرین ساده

یک گردهمایی بزرگ ,یک سخنرانی و ارائه, یک پیشنهاد و یا حتی شروع کاری ! نیاز به یک اعتماد به نفس فولادی دارد که شما را تا انتهای مسیر با خود ببرد

اعتماد به نفس چیه و اصلا به چه دردی می‌خورد؟

اعتماد به نفس اون حسیه که شما نسبت به خودتان در مورد موضوعی دارید. شما می‌خواهید با کسی معاشرت کنید اما به علت اخلاف سطح پولی / فکری / فرهنگی جرات اینکار را ندارید این یعنی نسبت به خودتان حس بدی دارید و احساس می‌کنید زیاد خوب نیستید در این کار و یا لیاقتش را ندارید. یا می‌خواهید در برابر ۱۰۰۰ نفر سخنرانی کنید ! اگر یک اشتباه مرتکب شوید ۱۰۰۰ نفر شاهد آن خواهند بود, اعتماد به نفس اینجا به شما کمک می‌کند با کمال راحتی سخنرانی خود را شروع کنید و اگر اشتباهی هم مرتکب شدید با ملایمت ادامه دهید و با موفقیت آن‌را تمام کنید. اعتماد به نفس به معنی این است که شما احساس می‌کنید لیاقتش را دارید زیرا فرد ارزشمندی هستید.

 

خب, خبر خوب !
شما می‌توانید با ۲ تا تمرین کوچیک و سریع در عرض چند ثانیه اعتماد به نفستان را چندین برابر افزایش دهید. به تازگی فیلمی در یوتیوب منتشر شده از پروفسور دبوراه گرنفیلد, استاد دانشگاه استنفورد که نشان میدهد چطور و به چه طریق می‌توانیم اعتماد به نفسمان را برای مواقع حساس چندین برابر افزایش دهیم.

ایده اصلی فیلم گرنفیلد این است که: تنها حالات بدنی شما نیست که بازتاب کننده اعتماد به نفس, امنیت یا هرچیز دیگری که از درون احساس می‌کنید؛ بلکه حالات بدنی شما پیغامی رابه مغزتان صادر می‌کند که به شما در آن لحظه می‌گوید چه احساسی داشته باشید. در واقع برعکس است, حالات بدنی شما احساس اعتماد به نفس درون شما را ایجاد می‌کنند.

خب, یعنی چی؟
گرنفیلد در فیلم از دانشجویان خواست ۲ تا تمرین ساده انجام دهند ,تمام تمرین کمتر از ۵ دقیقه طول کشید و بعد تست شجاعت و اراده‌ای از آنها گرفت که نتیجه آن باور نکردنی بود, ۸۶% دانشجویان اعتماد به نفس فوق العاده‌ای بدست آورده بودند.

شما هم می‌خواهید بدانید چطور می‌توانید اعتماد به نفستان را با چند تمرین ساده چند برابر کنید؟
شروع کنید: هرجایی که الان نشستید, به پست تکیه دهید. حال کمی بیشتر از فضای اطرافتان را اشغال کنید. شانه‌ها کمی رو به عقب کشیده. آرنج‌ها خارج از بدن و به سمت بیرون یا دست‌هایتان را ببرید بالا و پشت سرتان قفل کنید. پاهایتان را بکشید و یا پای چپ‌تان را بر روی پای راستتان بیاندازید که پاهایتان با بدنتان یک مثلث تشکیل بدهند به جای دو خط موازی!!!

اگر با این تمرین مشکل دارید فرض کنید شما در اتوبوس و متروی خالی نشستید و به شدت خسته هستید و چند جا را برای خود اشغال می‌کنید تا راحت استراحت کنید.

خب ,همین حالت را حفظ کنید و جمله زیر را با صدای بلند و از ته دلتان بخوانید:

نمی‌تونم انجامش بدم. احساس بدبختی می‌کنم. من بی‌ارزشم.

جالب شد ! نمی‌تونید بخونید؟ خنده تان می‌گیرد؟ انگار نمی‌تونید قبول کنید که از ته دلتان بخونید؟ داستان چیه , چرا این‌طوری شد؟
جریان ازین قرار است که مغز شما نمی‌تواند حالتی متضاد با حالب بدنی شما داشته باشد. اگر شما احساس خوشحالی کنید, مغز شما فورا حالات بدنیتان را طوری تنظیم می‌کند که هم راستا با خودش باشد. اگر شما احساس حقارت کنید, مغز شما سریعا بدنتان را جمع می‌کند, تن صدایتان پایین می آید.

شما اگر این جمله‌ها را نتوانستید با صدای بلند و از ته دل بخوانید دلیلش این است که بدن شما پیغامی متضاد به پیغام مغزتان فرستاده بود, بدن شما پیغام “بزرگ, پر, قدرتمند” را ارسال می‌کرد اما مغز شما پیغام حقارت و کدام برنده شد؟ بدن تان!

حالا این را امتحان کنید:
بدنتان را خم کنید, دستانتان را کنار بدنتان نگه دارید, زانوهای‌تان را بچسبانید به هم و پایین را نگاه کنید و جمله‌های زیر را با صدای بلند بخوانید:

من مسئولیت پذیرم. من فوق العاده‌ام. من در اوج قرار دارم.

این‌بار هم نشد …درسته؟
نتیجه چیست؟

بدن ما می‌تواند کارایی مغزمان را افزایش دهد و ارتباط مستقیم و قدرتمندی با مغزمان دارد. طرز نگاه کردن و نگه داشتن حالت بدنی مان کاملا بر روی طرزفکرمان تاثیر می‌گذارد.
پس از این به بعد همیشه در حالتی قدرتمند بنشینید, راه بروید ,آب بخورید, بخندید, سلام بدید! هر کاری می‌کنید با حالت بدنی قدرتمند و حجیم و بدن شما خواهید دید چه تاثیر فوق العاده‌ای بر روی طرزفکرتان خواهد گذاشت.

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.